Foto’s crossing Sri Lanka – Djibouti

Hier de foto’s…

We zijn blij dat we er zijn en dat onze tocht zo goed is verlopen. Geen piraten! We hebben een hoop aandacht gekregen van de navy warships, vliegtuigen en helikopters. De helikopter die zo dicht bij vloog dat het water opspatte was wel indrukwekkend.

Luna en Nika hebben het weer heel goed doorstaan. Ze hebben veel gelezen en zelfs wat school gedaan. Ze zijn nu zelf boeken aan het schrijven in het Engels! We zijn blij dat ze daar een eigen passie voor hebben ontwikkeld. Ze vertellen elkaar en ons heel beeldend over hun “story”. Wat ook afleiding gaf waren de uitstapjes naar de andere boten. We hebben twee helden van kinderen die zo in de Oceaan sprongen en naar een andere boot zwommen.

We vinden nu goed onze weg in Djibouti. Er wonen hier mensen uit Somalië, Ethiopië en waarschijnlijk nog meer buurlanden. Je ziet mensen met moderne en traditionele kleding, arm en rijk. Het is druk, maar de sfeer is gemoedelijk.

Waarschijnlijk vertrekken we donderdag als de wind gunstig is. Ik leg m’n zeeziekte pillen alvast klaar, want de koers zal af en toe flink aan de wind zijn.

IMG_6665Screen Shot 2016-04-02 at 11.13.12IMG_6799_SAM2059_SAM2120IMG_7010IMG_6992Screen Shot 2016-03-30 at 17.31.49_SAM2238

Advertenties

2 gedachtes over “Foto’s crossing Sri Lanka – Djibouti

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s