Nika 10 jaar op Hiva Oa

We vieren feest vandaag! Onze Nika is 10 jaar!

Wat een grote en nog stoerdere dame is ze. We zijn zo blij en trots op. Ze wilde haar verjaardag ook graag hier gieren en niet op een volgend eiland. Vooral vanwege een rots die Nika heeft. De rots heeft 3 gezichten ( silhouetten) em staat hier in het water bij een baai in het Noorden, vol in de zon. Dus dit is een beetje haar eiland.

We gaan vanmiddag feest vieren met 2 meisjes en hun ouders, Katleen en misschien nog wat andere ‘boot mensen’ op de Blader Runner, de catamaran waar we de oversteek mee hebben gemaakt. Zo lief, hun cat is natuurlijk heel veel ruimer dan onze monohull!

Dan varen we waarschijnlijk zaterdag verder naar Tahuatu, dat ligt hier net onder en is maar 2 uur varen. Daar zijn nog 2 meisjes en kunnnen we nog een keer feest vieren. Daarna waarschijnlijk Fatu Hiva, waar de andere 2 boten aankomen na de oversteek. Dus dan hebben we weer feest.

We genieten en zijn druk met wat klusjes en hebben al een hele mooie tour iver het eiland gemaakt. Er is hier zo veel moois, lekker fruit en eten en mooie Tiki’s en sites. Dat we hier al een week zijn is moeilijk te geloven!

Het internet is niet heel snel, hopelijk de volgende keer de foto’s 

Advertenties

6 gedachtes over “Nika 10 jaar op Hiva Oa

  1. Hallo wat leuk weer wat te horen. het internet is niet snel schreef je .
    Ik ook niet hoor liefs en geniet tante jeanne

    Like

  2. Gefeliciteerd Nika (en de anderen natuurlijk ook)! Onze Sanne is ook tien en heeft enorm jaloers over de verjaardagsfeestjes zitten lezen … šŸ™‚ …

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s