land in zicht!

Na ruim 2 weken op zee krijgen we land in zicht!
Nu maar hopen dat het inderdaad Martinique is, haha.
Maar elk land is goed, we gaan genieten van weer iets anders, een nieuw gebied hier!
De sloomheid is al een beetje aan het verdwijnen zo opgewonden zijn we dat we er bijna zijn. Luna en Nika hebben een mooie aankomst outfit aangetrokken. De muziek staat al hard aan en we hebben al een dansje gedaan. De andere boten zijn niet ver achter ons dus het wordt een mooi feestje zo. Wij zetten de champagne alvast klaar, die moeten we dan wel nog even halen.

Het duurt alleen nog een paar uur voordat we er zijn, dus ons geduld wordt nog even op de proef gesteld. Maar dat hebben we dat is wel gebleken. Veilig, zonder kleerscheuren en blauwe ogen hebben we dit volbracht. Een mooie mijlpaal.
Luna en Nika hebben zich zo goed zelf vermaakt, want wij hadden zeker niet altijd puf. Ze hebben deze week elke dag school gedaan. Alleen rekenen. Ze worden echte zeilmeisjes. Ze praten over nog verder zeilen en later als ik groot ben heb ik een huis en een zeilboot! Nou Jan kan tevreden zijn, hij kan altijd met z’n dochters mee gaan zeilen. O ja ik ook natuurlijk πŸ˜‰

Advertenties

12 gedachtes over “land in zicht!

 1. Het zal wel even wennen zijn met “vaste grond” onder jullie voeten. Veel plezier gewenst. En zuinig met de champagne!
  groet van tante Cobij en oom Jan.

  Like

 2. Lieve schatten! Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Fantastische prestatie als team. Veel plezier tijdens jullie aankomstparty samen! Rob vieren hier vandaag onze hereniging. Binnenkort hopelijk jullie kant op. Even afwachten welk land jullie ontdekken bij aankomst….Liefs, Rob en Elly

  Like

 3. Super! Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Geniet ervan. Ik heb die vis nog gecheckt, maar helaas geen succes. Als jullie nog een plaatje hebben misschien? Liefs van Arjen en Annet.

  Like

 4. Goed gedaan,
  maar zijn jullie wel echt aangekomen, of alleen nog in zicht? ( kan natuurlijk best een fata morgana zijn natuurlijk…. met wifi πŸ˜‰)

  Like

 5. Hey Nika hoe gaat het met jullie? We hebben nog geen voetbal wedstrijd gewonnen nu jij weg bent en er is een nieuwe competitie gekomen maar er zijn maar 4 clubs in!😭⚽️ Hoe hebben jullie out en nieuw, kerst en Sinterklaas gevierd?πŸ‘»πŸŽπŸŽ† Groetjes van ME1 meiden.πŸ‘„πŸ‘‹βœ‹πŸ‘Š

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s