weer de nacht in

We gaan de 3e nacht in op zee. Vandaag was een rustig redelijk zonnig dagje, Jan en ik slapen nog wat bij en Luna en Nika doen nog niet heel veel. We hebben af en toe contact met de 2 andere boten (Een NLse en een Belgische) waar we samen mee vertrokken zijn. Het is echt super dat we dicht bij elkaar blijven en met de marifoon af en toe contact hebben. We zagen ook weer de zeilen van de Belgische boot. Zo ben je niet alleen op de Atlantische oceaan! Vanmiddag hebben we zelfs muziek over en weer via de marifoon laten horen. Verder hebben we 1 tanker voorbij zien komen via de AIS, dus niet gezien met het blote oog! Daarnaast zien we vliegende vissen, waarvan er nu 2 op het dek zijn beland.
We mogen niet klagen, we voelen ons goed en raken langzaam steeds meer gewend aan de enorme deining, van links naar rechts. Het eten gaat goed en we de van te voren klaar gemaakte maaltijden zijn nu bijna op. Dan zullen we wat meer moeten gaan kokerellen. Maar dat zien we morgen wel weer.
We hebben tot nu toe 320 mijl gedaan. We zijn op weg naar Martinique, dat had ik geloof ik nog niet genoemd! Nog 1757 mijl te gaan. Dus we zijn er bijna 😉
Jan en ik gaan weer om en om wachtlopen of beter gezegd wacht hangen. Luna en Nika liggen er al in. Ik moet eerste nog een stukje voorlezen uit het Julia boek deel 2.

Advertenties

9 gedachtes over “weer de nacht in

  1. Wat fijn om deze updates te krijgen! Sicces en geniet van al dat moois om jullie heen. En van die andere boten die in de buurt varen! 😉 Heel veel liefs voor jullie allemaal! Xx

    Like

  2. Fijn om regelmatig een bericht van jullie te ontvangen en jullie zo te kunnen volgen. We kijken steeds naar jullie berichten uit. Fijne vaart!!!!!!!

    Like

  3. Martinique! Fijn! Daar heb ik goeie herinneringen aan. Prachtig. Stukje Frankrijk in de Carieb. Lijkt me prima om te wennen daar. Maar steken jullie dan over naar St. Lucia, St. Vincent, Grenadines…. Zo mooi. Daar begint het Bounty-gevoel echt. Geniet van de sterren ’s nachts!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s