Vertrek uit Sanlucar

Vandaag vertrek uit Sanlucar de Guadiana! Wat hebben we hier rustig gelegen en genoten van de gastvrijheid van Maaike en Michiel. Luna en Nika hebben genoten van het gezelschap en de honden. Zaterdag hebben ze Maaike geholpen met de Nederlandse les aan 5 kleuters. En na afloop hebben ze jonge puppy’s bezocht die nog wachten op adoptie.(www.vaggabundogs.com)
Ze hebben met Maaike (2) gezellig thee gedronken en sinaasappels geplukt. O ja en gecombineerd met granaatappel sap is dat helemaal verrukkelijk! We gaan ze missen. Oef en dat bovenop al degenen die we al missen!
Na alle werken kunnen we vertrekken. We gaan eerst heel langzaam de rivier afvaren!
Vanavond gaan we bij laag water onder de brug door en overnachten we nog aan de Portugese kan in Vila Santo Antonio. Morgen vertrekken we naar Rabat. Het is rustig weer dus misschien slingeren we dan ook rustig in đŸ˜‰

Nika wil zelfs al school proberen, maar dan wel in de kuip! Luna wil geen zeeziekte pilletje. Wat een stoere meiden. Hun moeder is niet zo stoer en neemt gewoon een pil!

Gisteravond hebben Michiel, Maaike en Maaike een groot vuur afgestoken om ons een goede reis te wensen. Michiel heeft van Luna en Nika echte Peruanen gemaakt. Dank Michiel ! Sint Jacob heb ik ook direct in de boot opgehangen dus nu moet het lukken,

Bedankt voror al jullie reacties en we houden contact …

Liefs vanaf de Tinkerbel

Advertenties

2 gedachtes over “Vertrek uit Sanlucar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s